torsdag 25. oktober 2007

Santa Maria Golf & Country Club: Kort og kupert



Bra: Fine klubbfasiliteter
Dårlig: Kort, ikke topp kvalitet, litt dyrt (som alle andre baner her)
Av: Joachim

Santa Maria er en relativt kort og kupert 18 hullsbane like ved Elviria på Costa del Sol. Som på så mange andre baner langs kysten er det tett bebyggelse rundt banen i form av ferieleiligheter. Mange av hullene er nede i en dal med hus på alle kanter, mens man etterhvert stiger høyere i terrenget og får både fin utsikt og mer armslag. Dette er defnitivt en bane de eldre bør bruke golfbil på, her er knapt et flatt hull. 

Banen spiller sm regel veldig kort fra gul tee. I utgangspunktet rundt 5500 meter, men de gule teeboksene er egentlig alltid plassert nærmere blå til. Dette for å spare herretee til turneringer heter det. Fjolleri! Har du under 10 i hcp bør du definitivt spille fra hvit for å få glede av banen.

Det har alltid vært ekstremt myke greener på Santa Maria, dette er verdt å merke seg. Forøvrig er greene raske og ganske flate.


Det er nylig oppusset proshop og restaurant, og alt hva man kan ønske seg av fine fasiliteter. Greenfee på €75 er no stivt banen tatt i betraktning. Spesielt siden de fleste vil velge en golfbil i tillegg til €35.

Les flere anmeldelser av Santa Maria Golf & Country Club her!

Ingen kommentarer: