tirsdag 9. oktober 2007

Big Horn Steak House Majorstua: Stedet der alt er middels



Bra: Godt kjøtt
Dårlig: Ikke noe mer enn det
Av: Joachim

Nå var vel aldri forventningene så skyhøye til Big Horn, men noen av oss var i ordentlig biffhumør etter jobb i dag. Spesielt Fredrik, han er jo i byggebransjen og trenger mye manndomsmat. Derfor endte vi opp i denne mørke kjelleren på Majorstua med 2 x indrefilet og 1 x spare ribs. 220 kr. for ribsene og 200 g indrefilet for 263 kr. Til forrett seranoskinke til rundt 90 (ikke spesielt imponerende og neppe en skinke valgt med omhu) og løkringer. 0,6 liters øl som var slapp og flat. Det var ingenting i veien med kjøtthovedrettene, men ikke spesielt mye å juble for heller. Ordinært på alle måter egentlig. Mer er det egentlig ikke å si om den saken...

les flere anmeldelser her!

Ingen kommentarer: