onsdag 24. oktober 2007

Atlanta Fish Market: Fisk i Atlanta? Er du seriøs?



Bra: Jess! Herlig fiskerestaurant med en enorm meny av fersk fangst fra hele verden
Dårlig: Her kunne jeg spist hver dag
Av: Jørgen

Atlanta Fish Market er ansett som den beste fiskerestauranten i Atlanta. Uten tvil. Anmeldere, fiskekjennere, turister, og forståsegpåere er helt enige. Drøssevis av forskjellig fersk fisk blir fløyet inn hver dag, og stort sett kan de tilby noe fra alle verdenshav hver dag. Som en interessant "pose-og-sekk" gimmick, kan man så velge mellom 4-5 forskjellige måter å berede fisken på. I praksis vil det si at man fem-dobler antall menyvalg, og gjør hele denn greia enda mer spennende. I tillegg får man selvfølgelig velge garnityr som på de fleste andre, fine restauranter. Men, hvis all denne valgfriheten inspirerer til magesår, er det ingen grunn til å fortvile. Det herlige, og relativt unge serverinspersonalet, er meget godt skolert og kan komme med anbefalinger basert på hva DU liker. Og mens vi snakker om servitørene -- de løper rundt i hvite skjorter, og er meget observante og flinke, så her får du lyst til å legge igjen et generøst tips.


Utenom fisk, så har de en spennende forrett meny. Scampien er kjempegod, reker med cocktailsaus smelter på tungen, kalimarien går ned på høykant, østersene hjelper å sette deg i stemning etc. Her er det mye å velge mellom. De har noen retter uten fisk, men hvis det er en begrensning i næringsveien din, så vil nok noe av din entusiasme for restauranten forsvinne.


Dessertmenyen er også herlig, men ofte spiser jeg meg så mett på forrett og hovedrett, at jeg rett og slett ikke har plass til dessert. Vinkartet er rikt og variert, så her får du garantert en flott opplevelse! Prisene er heller ikke så gærne. Regn med ca. 50$ per person for en halvflaske vin, en forrett og en deilig hovedrett.


Valet parkering er påkrevet, men veldig rimelig. Restauranten ligger midt i Buckhead (nordre del av bykjernen), og det er en kjempestor opplyst fisk som står utenfor.

Les flere anmeldelser av Atlanta Fish Market her!

Ingen kommentarer: