torsdag 25. oktober 2007

Gylne Tider: Gull og Glitter for Gylne Tider



Bra: Underholdende, variert, morsomt, og bra musikk
Dårlig: man glemmer det negative når man blir så fenget!
Av: maggis

Gylne Tider er et begrep som er kjent for de fleste. Vi har alle sittet og sett på TV og plutselig har Øyvind, Ingar og Steinar dukket opp på skjermen. Noen ganger har vi zappet de vekk - andre ganger har vi blitt sittende og sett de komme i prat med skikkelige 80-talls helter. 

Jeg for min del har nok ikke vært i utgangspunktet målgruppen til TV-showet, men når gutta kommer seg på scenen og går i gang med diverse slagere fra 80-tallet, hjelper det ikke å si noe sånt. Vi har alle hørt sangene, danset til refrengene, eller nynnet på noen av disse slagerne. Og det er det som blir så genialt med showet: du blir så fenget med, ung som voksen, og synger ut av full hals. Og det gjør Øyvind og co bra - de får med seg publikum. Var bare å snu seg og se utover publikum når slagerne gikk for full hals; samtlige satt og nynnet eller sang med. 

Eneste som gjør at det ikke blir full pott på "Gull-Gutta" er nå en litt famlende start med litt usikkerhet, men jeg vil tro med litt mer erfaring og litt mindre nervøsitet, kan disse gutta se frem til høye terningkast og full poeng score!

Showet anbefales til samtlige; (vel, kanskje de under 70) - men skal f.eks familien med to generasjoner ha en hyggelig kveld er dette et show som anbefales!

Les flere anmeldelser av Gylne Tider her!

Ingen kommentarer: