onsdag 31. oktober 2007

iPod nano 4GB: Helmax!



Bra: Større og bedre skjerm, mindre iPod
Dårlig: aluminumsbaksiden blir så jævli fettete og stygg
Av: Geir

Kan ikke gi den nye iPod Nano mindre enn 5 sparkling stars. Det er jo en fantastisk liten dibbedutt, som alle MÅ ha selv om ingen EGENTLIG trenger...


Den er mindre enn den gamle Nanoen, likevel har den større skjerm. Skjermen har bedre kontrast og lysstyrke og er lettere å se på. LIkevel er den altfor liten til å kose seg med film eller TVserier spør du meg. Passer best til album cover bilder o.s.v.

"Cover Flow" kaller Apple sitt nye grensesnitt her, d.v.s menyvalget o.s.v. Litt forbedret er det absolutt, til det enklere, men litt forvirrende for garva iPod bruker, dog bare et par minutter. 

Den har definitivt en litt bedre form enn forrige utgave. Ikke så avlang, kun 7 mm tykk, aluminium og polert rustfritt stål. Eneste teite er at det blir ustyrtlig mye fingermerker bakpå. By the way, bakpå kan du få gravert navnet ditt kostnadsfritt hvis du bestiller rett fra Apple Store. Det er jo litt kult. 


Introduksjonspris på snaut 1200,- for 4 GB utgaven. Kan ikke skjønne at man trenger 8 GB, selv om det blir mye billigere pr. GB. Jeg er ikke i nærheten av å fylle opp halvparten en gang jeg da. Har jeg liten musikksamling eller?

Les flere anmeldelser av iPod nano 4GB her!

Ingen kommentarer: