torsdag 25. oktober 2007

Gylne Tider: Det var Sommer og Sol på Christiania Teater i går – det var Gylne Tider!



Bra: Nostalgi, romantikk og god musikk
Dårlig: Litt tynn regi innledningsvis
Av: supermette

Aldri har vel et ensemble fått slik respons fra et teaterpublikum! Sommerrevyen var tilbake og festivalpublikumet hadde trukket innendørs; men det manglet ingen ting på entusiasmen. ”Forelska i læreren”, jomet ungdommelig mot stikkaturen i taket, og vi var der - nøyaktig den samme som den gang – for 25 år siden. 80-åra sitter i kroppen, i ryggraden liksom, og det er ikke mulig å sitte i ro når tiårets musikalske minner forfører deg tilbake til ungdom, frihet og ført – den gangen du eide verden og – musikken!

Øyvind Mund og Co ledet showet og var litt vaklende i oppstarten, men tok seg raskt opp til et profesjonelt nivå som var på høyde med øvrige artister som Ole I´Dole, Style, Cutting Crew og Knut Erik Østgård. Gamle minner ble blåst støv av på storskjerm mens Gylne tider ble blåst liv i av et fremragende band med topp artister. Dessuten gjorde publikum alt som sto i deres kraft for å klappe, kompe og overta vokalen. Og ingen ting er vel hyggeligere enn når store artistnavn som Ole I`Dole trer ut av Idols dommerpanel og strekker mic-en frem mot vårt fremragende sangtalent: montro om han er på talentspeiding.

Mer av dette – slike show er vidunderlige! De river deg bort fra en høstmørk kveld midt i uken (hva er vel verre?), og beruser deg med sol, sommer og deilig kjærlighet:

”I just died in your arms”, “Sing me a song”, Vakke min skyld” og “Vill ha dej” – og mange, mange flere. Har du lyst på en kveld som ”tar av” – ja, se og komme deg på Christiania Teater. Og ta med deg noen du er glad i! Du vil ikke angre!

Les flere anmeldelser av Gylne Tider her!

Ingen kommentarer: