tirsdag 16. oktober 2007

L'Accent Bistrot: Veldig hyggelig, men ikke helt topp mat



Bra: Her kan man storkose seg
Dårlig: Vekslende matopplevelser, noe ferdiginnkjøpt?
Av: Joachim

Gleden var stor da vi ble invitert med på L'Accent på lørdag. Et mer hyggelig sted skal man leke lenge etter. Her lukter det fransk bistrot hygge lang vei. Et lite, intimt lokale, ujålete og med stearinlys og vinhyller langs veggene.

Vi hadde bestilt bord denne lørdagskvelden og det tror jeg er en nødvendighet. Naturlig nok blir det fort fullt her. Vår kelner var fransk (godt tegn) og var alene på jobb i kveld så det ut til, det ble nok litt i meste laget for ham, men han klarte seg OK. 

3 av oss valgte fois gras ravili til forret. Gode, men får man ikke akkurat disse i frysedisken til Smart Club lurte en av oss på? Hmm, isåfall er det ikke gøy å betale 100 kr. for et par av dem til forrett. Sisteman valgte escargots, snegler er jo franskmennenes beste venn eller noe slikt? Gode, men sausen kunne vært mer spennende.

Til hovedrett (de ligger alle på rundt 250,-) ble det prøvd gjøkalvkotelett, kaninlår og kveite, og alle var fornøyde. Kaninretten var muligens i minste laget, jeg var iallefall fortsatt litt sulten etterpå.


På L'accent bistro har de kun 4-5 foretter, hovedretter og desserter, og menyen byttes ikke ofte. Likevel kan du føle deg sikker på at du får en veldig hyggelig kveld her, selv om det kulinarisk kanskje ikke var helt på topp.

Egner seg også ypperlig til et glass vin i vinbaravdelingen en kveld du vil unne deg noe godt og bare slappe av.

les flere anmeldelser av 'L'Accent Bistrot' her!

Ingen kommentarer: