onsdag 31. oktober 2007

Nintendo Wii: Nyskapende, men imponerer ikke så veldig



Bra: Håndkontrollen
Dårlig: Grafikken, sære spill
Av: Geir

Gledet meg stort til å teste Wii hos en kompis for første gang. På tide! Det ble en kveld med stor underholdningsverdi, men ikke så mye mer.

For meg er Wii PS3 og Xboxens barnslige fetter. Mye barnslige spill, barnslig grafikk og barnslig engasjement. Det sistenevnte er positivt ment. Her kommer hele familien opp av sofaen (burde være midt i blinken for overvektige engelske og amerikanske barn) og man blir svett i trøya enten man spiller bowling, bilspill eller golf. Det er nettopp dette som skiller Wii fra de andre spillkonsollene. Helt ny motion teknologi i håndkontrollene, og uendelig mye bedre enn sonys forsøk på eye toy for noen år siden.

Dessverre går all denne fokusen på håndkontroll og hopp og sprett utover kvaliteten og grafikken, særlig på Nintendo egne Wii spill. Her er det direkte dålig, men det er liksom meningen. Tja sier jeg til det...

Uansett: fin julegave som underholdningsmaskin til familien, den vil ikke falle like mye i smak til gutter på 13 år + som vil ha en hardbarka spillmaskin.

Les flere anmeldelser av Nintendo Wii her!

Ingen kommentarer: