fredag 5. oktober 2007

Elvebredden café & restaurant: Til tider imponerende



Bra: God service og godt miljø
Dårlig: Et par ting å utsette på maten
Av: GourmetGuruen

Var spent på Elvebredden. I kveld var jeg på et lukket arrangement med en set menu i italiensk ånd, preparert av husets kokker. Den var til tider meget god, men med et par ting å sette fingern på.

Vi fikk herlige oster med tilhørende skinke og en fantastisk honning til forret, deretter vaktelravioli med et vaktelbryst på toppen og en steinsopp saus. Meget godt, men ravioliens ytre, altså selve pastaen, var altfor gelatin-aktig. Hovedretten var et nydelig stykke gjøkalv, igjen med en lett steinsoppinpirert saus. Hjemmelaget tiramisu til dessert som dessverre var altfor bløt og manglet både substans og smak.


Veldig hyggelige og kunnskapsrike servitører med glimt i øyet, påpasselige med sjenking og med en vits på lur. Hyggelige lokaler (et hjørne av DOGA) med utsikt mot elven, halveis åpent kjøkken og fin bar. Et sted jeg trivdes. Kommer gjerne tilbake og tester den mer normale menyen.

les flere anmeldelser her!

Ingen kommentarer: