onsdag 3. oktober 2007

Sagene Lunsjbar: Husmannskost med moderne vri



Bra: God mat, morsom meny, hyggelig sted
Dårlig: Treig service
Av: Joachim

Sagene Lunsjbar er en institusjon på Sagene som åpnet i ny drakt i vår. Nå er lokalet lysere og mer moderne, og klientellet sikkert yngre og mer allsidig en det en gang var. Likevel vender en del av de gamle stamkundene tilbake i følge ryktene.


Menyen er spennende på mer enn en måte. "Denne menyen handler også om kjærlighet og glede. Kjærlighet til mat, tenker du. Ja visst. Men også en kjærlighet og gled mellom mennesker, til steder og til deg. Hver rett bærer derfor med seg ett øyeblikk, en hendelse eller en helt egen historie" sier den og hver rett har en liten historie. Vi var der til lunsj og jeg prøvde Kays karbonadesmørbrød med oppskrift stammende fra 1850-tallet eller deromkring! Absolutt velsmakende og en stor god porsjon til 89,-. Sagene Lunnsjbar har alltid en dagens middag til 98,- og mange andre husmannskost-aktige innslag med litt moderne vri, fortsatt til hyggelige priser.


Dessverre var servicen veldig treg og jeg ble så sulten at jeg ble ganske så arrrg. Fikk heller ikke regningen da vi spurte om den. Hmm. Det trekker ned, men både mat, priser og atmosfære gjør at Sagene Lunsjbar får 4 av 5 stjerner fra meg.

les flere anmeldelser her!

Ingen kommentarer: