fredag 11. januar 2008

Uti Vår Hage 2: Endelig tilbake - og like bra!



Bra: Formatet, regien, humoren (selvfølgelig) og netteksperimentet
Dårlig: Ingen invendinger
Av: Joachim

Harald Eia, Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen er tilbake med Uti vår hage 2. 7 halvtimesepisoder vil gå på NRK utover vinteren, med et spennende eksperiment: 1 times live nett-TV sending umiddelbart etter TV-sendingen.

For å ta det siste først: til tross for små streamingproblemer ("ååå, serveren KNELER" som Bård uttrykte det) og at det tok meg 20 min å få tilgang, var dette en glede for fansen. Eia, Tufte og Atle uten manus, svarende på spørsmål fra seerne på direkten og en del forklaring og ekstraklipp som ikke ble vist på TV. Herlig!


Selve TV-episoden er som navnet sier av samme format som Uti Vår Hage 1, men første episode viste at gutta ikke har blitt dårligere med årene. Heller tvert om. Dette var helt på høyden. Harald som svensk midtsommerdrømmedame, muslimske ekstremist duoen (fantastisk! innvandrerfri dag i Oslo, hurra), og den homofile kjernefamilien. Oj, som jeg lo.

Det hele er tight regissert, her er det mye moro pakket inn i en halvtime. Gutta har mye stoff, programmene kunne helt sikkert vart 1 time, men 30 min + 1 time med ekstramateriale for fansen viste seg å være en særs vellykket metode. 


Bra jobba - dere skuffa ikke fansen!

Les flere anmeldelser av Uti Vår Hage 2 her!

Ingen kommentarer: