fredag 25. januar 2008

Restaurant No.15: Hyggelig sted med middels mat



Bra: Tunfiskforretten, hyggelig lokale
Dårlig: Kjedelig and og middels service
Av: GourmetGuruen

En middag på No.15 en torsdag etter jobb ble en ganske så middels affære. Heldigvis var jeg i godt selskap.

No. 15 er hvitt og lyst og hyggelig. Stearinlys og dempet belysning, hvite sofaer og puter, et veldig hyggelig lokale. Hang-out for rike, pene, unge Oslo Vest mennesker. Godt at de har en in-faktor, for maten er ganske så middels.

Man kan velge faste 3, 4, 5 retters til ca. 350, 450 og 550 kr. Helt OK priser til denne bydelen å være. Selv valgte jeg en forrett og en hovedrett fra a la carte delen av menyen. Til forrett en tunfisk sashimi som var veldig bra. Smeltet på tungen. Lite og delikat, skulle gjerne hatt et par biter til hvis vi tar prisen (110 kr) til betraktning. Til hovedrett ble det andebryst til ca. 220 kr. Denne var dessverre så kjedelig at jeg i dag, dagen etter besøket, ikke husker stort av den. Kjedelig smak og kjedelig tilbehør. Og and som kan være så godt!

Pilsner Urquell på fat gjorde kvelden uansett hyggelig. Ingen grunn til å styre unna dette stedet, men heller ikke et sted jeg kommer løpende til for en kulinarisk opplevelse. Kanskje det egner seg bedre for en hyggelig drink en kveld? Bloody Maryene så veldig bra ut...

Les flere anmeldelser av Restaurant No.15 her!

Ingen kommentarer: