torsdag 17. januar 2008

Slattery's Bar: Stampuben



Bra: God service, god drikke, tradisjonsrik mat
Dårlig: Et noe sært (men genuinsk irsk) klientell
Av: Joachim

Når man er på tur til en ny by trenger man en stampub, det er sikkert og visst. Det nytter ikke å reke fra pub til pub, man trenger et fast holdepunkt, en trygg havn, der man vet man kan få sin Guinness og sin Stew.

At valget fallt på Slattery's i Capel Street var en tilfeldighet. Vi var tørste rett og slett. Og det er noe med Guinness markisene på fasaden her. De innbyr til et besøk. Vi fant oss fort til rette på Slattery's. Rugby og fotball på storskjerm, blide jenter bak baren, og en meny som var meget passende. Stor frokost om morgenen (baked beans, egg, pølser, bacon, toast) som irene gjerne tar en Guinness til. På ettermiddagen og frem til kl.20 er det Irish Stew, Mash & Bangers, Irish Steak in Guinness Brew og Fish & Chips som gjelder. Sånn skal det være! Kvaliteten var langt over middels pub-kjøkken. Synd ikke kjøkkenet er åpent lenger enn til 20, men sånn er det ofte på Dublins puber.

Bulmer på fat må også nevnes. Bulmer er den irske flaggskip-cideren som undertegnedes gane elsker høyt.


Tilbake i Norge er det bare en ting å si: Slattery - we miss you already!

Les flere anmeldelser av Slattery's Bar her!

Ingen kommentarer: