lørdag 12. januar 2008

hattrick.org: Best i klassen



Av: crazypoet

I verdens største online managerspill starter du på bunnen og må jobbe deg oppover i konkurranse med hundretusener av brukere. Det vil ta deg ti år å bli blant de beste, men du kan likevel ha det moro på ditt eget nivå. Selv baler jeg rundt i bunnen av 5. divisjon i Norge (av 7) og har det gøy der.


Du kan kjøpe og selge spillere i et auksjonssystem og kan styre ditt eget ungdomslag. Dessuten bestemmer du hva slags trening spillerne skal få.


På minussiden: Det mangler mulighet til å styre innbytte, match engine er generelt ikke god nok og taktikkdelen trenger overhaling. Dessuten kan serverne være treige, men dette har bedret seg. Du kan også treffe på arrogante "småsjefer" som har fått delegert ansvar for spillet, og det nytter sjelden å klage på feil som har skjedd. Generelt skjer det likevel lite feil, med tanke på at dette er et relativt avansert spillsystem.


På plussiden: Sosialt og moro, og du trenger ikke å betale noe dersom du kan unnvære små tilleggsfunksjoner. Jeg spilte i lang tid før jeg bestemte meg for å betale den lille summen til utviklerne. Du kan laste opp din egen logo, lage navn på lag og stadion, og flere og flere funksjoner implementeres etter hvert. Spillet er i stadig utvikling.

Les flere anmeldelser av hattrick.org her!

Ingen kommentarer: