fredag 18. januar 2008

Subway Norge (Kjeden): Store smørbrød med masse deilig pålegg



Bra: Rask, greit, og sunt. Gode smørbrød og gode chips
Dårlig: Litt dyrt for smørbrød. Man går lei av maten deres.
Av: Bjørnen Collargol

I løpet av de siste 10 årene har Subway klart og bygge opp en liten kjede meg restauranter i Oslo og omegn. På verdensbasis har det vært en kjempesuksess, og særlig i Amerika har det tatt av (det er tross alt her konseptet kommer fra).


Subway lager et stort utvalg av ferske subs (smørbrød), akkurat slik du vil ha det. De tilbyr 4-5 forskjellige typer brød, en hel eller en halv fot lange, med diverse forskjellige pålegg og dressinger. Alt fra kjøttboller (veldig typisk Chicago) til Teryaki kylling (veldig typisk Japan), med massevis av ost, skinke, salat, grønnsaker etc. å velge mellom. Du kan få den varm eller kald.


Ved bestilling tar man utgangspunkt i en av de forhåndsdefinerte menyvalgene, og så lager Subway din vri på den mens du ser på. Selv pleier jeg å bestille en fot-lang Subway Club, med brus og chips. Da blir jeg skikkelig mett, og vanligvis må jeg vente noen timer med chips'en.


Det som er dumt med Subway, er at man går lei ganske fort (de har noe variasjon i menyen, men det er ganske lite). Videre er 100 kr for brus, chips og et smørbrød litt dyrt. Jeg kan spise på McD for halve prisen (ikke like sunt), men i mitt hode er Subway en type fastfood, og da er 100 kr dyrt for å bli mett. Lokalene deres innbyr heller ikke til noe særlig hygge rundt måltidet.

Les flere anmeldelser av Subway Norge (Kjeden) her!

Ingen kommentarer: