fredag 25. januar 2008

Sjakk Matt Café: Hyggelig og sentralt



Bra: God og billig mat, hyggelig lokale, god kaffe
Dårlig: Trangt. Lave bord gjør det vanskelig å sitte behagelig med beina.
Av: Bjørn

Denne cafeen ligger super-sentralt, og har vært åpen så lenge jeg kan huske. Enten man kommer tidlig på morgen og sent på kveld, er det alltid en hyggelig barista i baren og god stemning. Stort sett alle aldre trekker hit -- med unntak av de under 20.. Det er nok ikke hipt nok. Det er sjelden folketomt, og et effektivt og flinkt kjøkken sørger for å servere en masse godbiter fra sent til tidlig. Jeg har spist endel fra menyen deres, og hver gang har det vært veldig bra. Gratinert pitabrød med kylling er godt. Og deres Hjemmelaget Brownie til 29 kr er himmelsk. En halvliter koster 57 kr. Kjøkkenet holder åpent til 2200, så pass på å få inn bestillingen din før dette.


Jeg kommer hit både for en matbit på kvelden, eller for å ta en kaffe på formiddagen (og noen ganger før jobben). Fin blanding av bardisker/stoler, bord, og lave bord.


Av negative ting kan det nevnes at det ofte er ganske trangt, og hvis man blir sittende på ett av de lave bordene, strekker folk beina ut under bordene, så gangene mellom bordene blir fulle av bein som er lett å snuble i. En annen ting er at de tar 20 kr for å surfe på det trådløse nettverket deres. Det er litt krunglete å få satt det opp også, med noe SMSer fram og tilbake etc. Vegg-i-vegg ligger Bagel-And-Juice som tilbyr dette gratis. Begge stedene er fine på dagtid hvis man har litt research man trenger å gjøre, men jeg velger ofte Bagel, nettopp på grunn av internett (ikke det at 20 kr er veldig mye, men).

Les flere anmeldelser av Sjakk Matt Café her!

Ingen kommentarer: