mandag 28. januar 2008

Agra Indisk Restaurant & Bar: Godt, men dyrt!



Bra: Mat og service
Dårlig: Pris, fluer, atmosfære
Av: GourmetGuruen

Ryktene går om Agra serverer den aller beste indiske maten i hovedstaden, så jeg var spent før besøket her.

En søndag kveld møtte vi opp. Lokalet var nesten tomt, og derfor hadde nok garderobedamen fått fri. Greit nok det.

Den eldre hovmesteren ønsket oss velkommen - stillferdig men høflig. Vi var alle sultne og til forrett ble det fortært Sharabi Shorba (løk og ølsuppe), Onion Bahjia (friterte løkringer) og Sumandri Rattan (kongereker). Den førstnevnte var både kjedelig og anonym, onion bahjia kan ikke slå feil, mens kongerekene var nydelige (men bare 2 stk. reker og dermed for dyrt med 117,-).

Hovedrettene var betraktelig mer spennende og velsmakende. Madrasi Hot Pot (kyling, reker og biff woket sammen i sterk saus: meget sterkt, men meget godt), Mumtaz Tandoori og Koh-E-Roganjosh. Alle var enige om at det er et steg opp i kvalitet hos Agra hvis man sammenligner med de billigere indiske i byen, men prisene er likevl i overkant. De fleste hovedrettene ligger på rundt 280 kr. og fiskerettene bikker over 300 kr.

Vin til opp mot 3x polprisen og Taj Mahl 0,65l øl til 98 kr og kaffe langt oppe på 30 kroners tallet gjør at Agra er litt for dyrt i alle ledd spør du meg. 


Men for all del: velg Agra hvis du vil la den indisk-kåte ganen styre fremfor lommeboken!

Les flere anmeldelser av Agra Indisk Restaurant & Bar her!

Ingen kommentarer: