mandag 26. november 2007

Yaya's Thai Beach Bungalow Restaurant Vika: Billig og god backpackerstemning



Bra: God mat til fornuftige priser
Dårlig: Litt vel høy "kjekke unge svensker service"
Av: GourmetGuruen

Yaya's er et overdrevent populært sted. Det er det ingen tvil om. Her må man reservere bord omtrent alle dager i uka. Men misforstå meg rett, det er et bra sted med god mat til fornuftige priser. Og nordmenn elsker jo når det popper opp slike restauranter! Ikke rart i dette dyre landet vårt. 

Å komme inn på Yayas er virkelig som å komme inn på en backpacker bakgårsrestaurant i Bangkok. Her har de klart å gjenskape en uhøytidelig, morsom og varm atmosfære som får gjestene til å drømme seg til varmere strøk for en stakket stund. Du blir møtt av en blid svenske (utelukkende unge, svenske, kule servitører her) og på kjøkkenet skal det visstnok bare være thailendere. Papirservietter, bestikket i en bøtte på bordet, plastikktallerkner. Her er det gjort et stort poeng ut av at alt skal være enkelt. En passe stor meny med hovedretter til rundt 135 kr. Bra. Mye gode drinker på barkartet. Reggae musikk fra høytalerene.

Kanskje er jeg litt for gammel til å sette nok pris på alt dette, men blant 20-åringer på utkikk etter billig og god mat må dette være midt i blinken. Såpass skjønner jeg!

Les flere anmeldelser av Yaya's Thai Beach Bungalow Restaurant Vika her!

Ingen kommentarer: