torsdag 22. november 2007

Hotels.com: Alle verdens hoteller (nesten) på ett sted



Bra: Rask og oversiktelig, bra priser, bra med informasjon
Dårlig: Dårlig og uoversiktelig oversikt av brukeranmeldelser. Når du søker på en bydel, får du treff i hele byen
Av: UtelivsLøven

Hotels.com/Hotell.no/Hotels.no eller hva søren man vil kalle den. Et enormt amerikansk reisebyrå med allverdens hoteller samlet på ett sted. Kjempebra utvalg, bra prisoversikt, gode søkeverktøy, prisgaranti, og stort sett ganske bra informasjon om de forskjellige rommene.


Det jeg savner på denne siden, er mer brukerinnhold. De har endel forbrukeranmeldelser, men av en eller annen grunn viser de kun de første 20 bokstavene av hver, og det er ikke mulig å lese hele anmeldelsen. Her er steder som VirtualTourist.com og TripAdvisor.com mye bedre. I tillegg har VirtualTourist.com og TripAdvisor.com mye annen relevant turistinformasjon som disse gutta ikke tilbyr. Derfor pleier jeg vanligvis å bruke Hotels.com SAMMEN med de to andre sidene.


Et annet ankepunkt jeg har med Hotels.com, er at når du søker deg til en spesiell bydel (for eksempel Sliema på Malta), får du opp en hel masse Valetta hoteller. Valetta er en annen by som ligger vel 15 minutter med bil fra Sliema, og da blir det masse ekstra bla'ing når man VET at det er Sliema man vil bo i.


Men, de har en flott og enkel hjemmeside, som er utrolig enkel og rask å bruke. Stort sett alle mine hotellbookinger gjøres her.

Les flere anmeldelser av Hotels.com her!

Ingen kommentarer: