onsdag 21. november 2007

Tryvann Vinterpark: Her har det skjedd mye de siste årene!



Bra: Mye nye bakker og lengre sesong
Dårlig: Fortsatt så smått at man heller vil reise bort i helgen
Av: Herr Wiig

Etter å ha sesongdebutert på Geilo i helgen, var ungene så gira på ski at vi måtte ta turen til Tryvann. Imponerende med novemberåpning i Oslo i november, selv om det selvsagt mangler mye på at hele anlegget er klart (Wyllerløypa f.eks har jo landets omtrent korteste sesong). I høyden, der det er hypermoderne snøkanoner var det overraskende bra nå, selv om den kunstige snøen gir en litt snål følelse for oss som er vant til god, gammaldags snø fra himmelen.

Var her et par ganger med barna i fjor også, og må si at mye positivt har skjedd her de siste årene. For noen store investeringer som må ligge bak! Da jeg var liten var det bare lille gamle Tryvannskneika, så kom tårnbakken, og så i de senere år alt det nye mellom Tryvann og Wyller og sammenslåingen av alt til et anlegg. Imponerende!

Likevel blir det jo såpass smått at man i helgene har lyst til å dra lenger, det være seg hytta på Geilo eller dagstur til Trysil eller Kongsberg som tross alt har litt mer å by på. Men som en kveldstidmulighet for folket i hovedstaden er Tryvann perfekt!

Les flere anmeldelser av Tryvann Vinterpark her!

Ingen kommentarer: