tirsdag 12. februar 2008

Preluna Hotel and Spa: Bo fint i Sliema



Bra: Bra beliggenhet, hyggelig betjening, internet, spa. God restaurant
Dårlig: Ikke noe party-hotell. Gjennomsnittsalder på 65
Av: Heidi

Jeg tok med familien på Malta for å komme unna den fryktelige vinteren vi har i Norge i år. Vi har fått nok av regn-snø-sludd-tåke, etter at dette har vært værforholdene på Kongsvinger siden oktober. Vi reiste sammen med min manns søster, og hennes familie. Ingen av oss hadde vært på Malta før, men niesen min har studert medesin der, så hun hadde en rekke anbefalinger. Vi booket Preluna gjennom Hotels.com, og fikk en god pris på tre fine rom med sjøutsikt. En god kontinental frokost var inkludert i prisen. Ved innsjekking ble vi møtt i baren med et glass tropisk nektar, servert elegant i hvitvinsglass. En portier hjalp oss opp med bagasjen, og pekte ut hotellets fasiliteter. De har massasje, "spa" og et lite treningsområde i kjelleren (samt et lite basseng). Vi prøvde en massasje i spaet deres, og de var både hyggelige og flinke. For 30 minutter massasje betaler du vel 400 kr, så det er helt greie priser.


Hotellrestauranten Nina i første etasje, serverer veldig god mat. Jeg spiste en mør biff som jeg fortsatt drømmer om over en uke senere. Vi drakk også endel rødvin her, og konkluderte raskt med at de importerte italienske ligger flere hakk over de lokale maltesiske røde vinene.


Det er et basseng på taket av hotellet (som er det høyeste bygget i Sliema), med tilhørende solstoler. Vi fikk ikke anledning til å prøve disse fasilitetene.


En av tingene jeg liker godt med dette hotellet, er at det ligger få meter unna et bra shopping område og en rekke med gode restauranter. Avstandene er heller ikke lange for å spasere til Valetta eller St. Julians. Og her går man langs promenaden ved vannet, så det er frisk luft fra havet og blått hav så langt øyet rekker.


For dem av dere som skal bo her, og skal bruke internett, så er passordet 72D87D652DC48F9393FFCAF671.


Været på Malta i januar/februar er 10-15 grader med endel sol. På dagtid gikk vi stort sett i kortermet, mens man på kvelden måtte bruke genser og noen ganger jakke. Uansett var det deilig å få litt sol!

Les flere anmeldelser av Preluna Hotel and Spa her!

Ingen kommentarer: