torsdag 14. februar 2008

Anticimex: Eierskifteforsikring / boligdeklarert bare tull!



Bra: Ingen positive inntrykk
Dårlig: Suger penger! Ingen forsikring. Fleste saker ender i retten eller som forliksklage, -hvis du gidder å gå så langt.
Av: stig

Bruker advokater mot kundene. Notar og DNB bruker disse for å slippe bryderiet med kundene sine. Det tar advokaten til forsikringen. Styr unna Anticimex. Du har bedre rettigheter ved å holde selger ansvarlig. Selger er ansvarlig for skjulte feil og mangler.

Etter utgifter på 150 000 kr og forestående merutgifter på 100 000kr så har de gitt meg tilbud på 40 000 kr (som en minnerlig ordning). Jeg må betale egenandel på 10 000kr på å benytte meg av dette!! Gjett om Anticimex får ennå en sak i retten? Dermed blir det mindre til deg som ønsker å kjøpe deres "Forsikring".

Notar er klar over at dette er et meget dårlig tilbud. Men de pålegger meglerne sine å selge forsikringen, for at ikke Notar skal få negative saker mot seg.


Denne forsikringen er startet av en takstmann som ønsker å melke boigmarkedet. Den som leser vilkårene til Anticimeks med lupe (Juridisk) vil se at det ikke er noe som helst de dekker. I stedenfor vil du få et dokument som fraskriver deg rettigheter du hadde ved å ikke skrive kontrakten/tegne forsikringen. Et eksempel er selgers opplysningsplikt vedrørende f.eks. punkterte vinduer. Her tar Anticimex forbehold. I en tvistesak står du alså dårligere stilt enn om du lot være å kjøpe deg falske forhåpninger. For det er nettopp det Notar gjør, selger deg falske forhåpninge, kansje akkurat det fikk deg til å kjøpe katta i sekken??

Notar og Anticimex har du sikkert hørt negative ting om før. Det er vel ikke uten grunn......

Les flere anmeldelser av Anticimex her!

Ingen kommentarer: