torsdag 14. februar 2008

Holmenkollen Park Hotel: Fint og hyggelig sted å arrangere dine jubiléer



Bra: Hyggelig betjening, god mat, fin utsikt
Dårlig: Litt sløv betjening på bookingkontoret, betalt parkering
Av: Bjørnen Collargol

I forbindelse med min farmors 80-års-dag, kontaktet vi Holmenkollen Park Hotel og fikk dem til å komme med et forslag til hvordan vi burde feire dette. Vi prater med Eli på booking-kontoret, og fikk hjelp av henne til å sette opp forslaget. Siden vi ønsket noen små justeringer på menyen og vinen, ble det litt emailing frem og tilbake. Dessverre ble vi nødt til å purre flere ganger for å få svar fra henne. Tilslutt fikk vi satt sammen menyen og programmet slik vi ønsket. Vi fikk også lov til å låne pianoet i baren den første timen mens vi hadde velkomstdrinker. Alt dette ble avtalt, og skrevet ned i bestillingen vår. Vel, det eneste problemet er at da vi kom dit på søndag, så var pianoet låst. Og ingen hadde nøkkel. Derfor ble hele vårt program utsatt i 45 minutter, mens betjeningen prøvde å finne en løsning. En av gjestene hadde komponert en egen sang til bursdagsbarnet, og denne var vanskelig å fremføre uten piano. Det er tydelig en uvanlig forespørsel vi hadde om å få bruke pianoet, selv om det er i regelmessig bruk. Dette var nok en skrape i lakken for booking kontoret at de ikke klarte å formidle til dem som var ansvarlige for vår event at nøkkelen til pianoet måtte gjøres tilgjengelig på forhånd.

Tilslutt viste det seg at en av de ansatte hadde nøkkelen på sitt nøkkelknippe. Det eneste problemet var at denne ansatte ikke var på jobb denne dagen.


Tilslutt fikk de ihvertfall åpnet pianoet, og den egenkomponerte sangen kunne spilles. Programmet for resten av kvelden ble derfor forskjøvet 45 minutter, inkludert mat etc. Etter disse to unødvendige hindrene, så gikk resten av kvelden smertefritt. Betjeningen var veldig profesjonell og vennlig, maten var upåklagelig (en vanvittig god sherry-tomatsuppe som slår alle mine tidligere tomatsuppe-erfaringer ned i støvlene, reinsdyrplomme, og multekrem). Vi fikk Sonja Hennie-rommet, og det var vi veldig fornøyde med. Et fint og lyst lokale, med en utrolig flott utsikt. Kaffe og kaker ble servert i Explorer Club-rommet.


En siste ting jeg har å utsette på dette stedet, er at når man betaler over 20.000kr for en kveld, så må man betale for parkeringen. Vi forhørte oss om det var mulig å få ettergitt de 150kr det kostet oss å stå parkert der i fem timer. Det var det ikke.


Holmenkollen Park Hotel anbefales som et sted for dine jubileer.

Les flere anmeldelser av Holmenkollen Park Hotel her!

Ingen kommentarer: