søndag 3. februar 2008

HP PSC1215 alt-i-ett Q5894A - Print, Kopi, Skanner: Middelmådig printer for den tålmodige



Bra: Helt grei på det meste når den funker
Dårlig: Relativt liten nytte i den når den ikke funker
Av: crazypoet

For å si det kort: Denne alt-i-ett-skriveren funker fint til å skrive ut både tekst og bilder og kombinasjonen av disse, både i svart-hvitt og i farger. Den gir ikke de klareste og peneste bildene verden har sett, men fikser alle slags papirtyper. Scanning er relativt tregt, men det blir greie resultater. Dessverre har HP-en sine særegenheter. La meg først si at jeg har prøvd skriveren på 3 ulike datamaskiner, så skriveren må nok ta skylden for problemene jeg har hatt:


1) Skriveren får kontakt med PC-en når den gidder. Av og til må enten PC eller skriver startes på nytt for å oppnå kontakt.

2) Skriverdriveren "installeres" på nytt når jeg starter bestemte programmer. Dette skjer OFTE.

3) Den slutter å virke i perioder, for så å funke fint igjen. Jeg har hatt den på service to ganger uten at feil er funnet. Det bor demoner i denne skriveren!

4) Scannerknappen på skriveren funker periodevis. Det er ikke noe mønster i når den virker og ikke. Da er det greiest å bruke styreprogrammet.

5) Den bruker enormt mye blekk. Skriveren er billig, men vær klar over at du får med halvtomme fargepatroner. Du må raskt kjøpe nye, og de er grisedyre! Det er kun én fargepatron, så om du går tom for en av grunnfargene, må du kjøpe en helt ny patron.


Dette er en skriver for de tålmodige og i hvert fall ikke for oss som periodevis skriver ut mange bilder.

Les flere anmeldelser av HP PSC1215 alt-i-ett Q5894A - Print, Kopi, Skanner her!

Ingen kommentarer: