mandag 24. september 2007

Ustaoset Resort: Tøff satsing i fjellheimen

Bra: Nydelig mat, flott interiør, fint basseng og leiligheter
Dårlig: Kan de overleve her?
Av: Joachim
Høyfjellshotellet på Ustaoset har gått konk utallige ganger. For noen år siden var det Norlandia-kjeden som gav opp. Akkurat hva som har gått galt er det vanskelig å sette fingeren på, for Ustaoset er et meget populært feriemål. Kanskje er det for langt fra slalåmbakkene? Eller kanskje har hotellsjefene her vært altfor dårlige til å booke konferanser, seminarer og bedriftsjulebord? Jeg tipper den sistnevnte er hovedårsaken.


Nå er det noen beintøffe svensker som har satset på Ustaoset. Høyfjellshotellet er gjort om til restaurant, bar og utleie av ferieleiligheter. Pr. idag er det 30 leiligheter, snart (ca. juni 08) blir det ca. 15 til. Svømmebasseng og badstue er det også her - perfekt etter en tur i fjellheimen.


Restauranten ble besøkt til lunsj en lørdag i september. Vi var de eneste i lokalet (som jeg fryktet), men heldigvis var det et selskap for 8 som hadde booket for kvelden. Hver dag hele året er restauranten åpen til lunsj, og i helgene er det a la carte middag fra kl.17. Rafft og moderne interiør, her er det ingenting som minner om det slitne høyfjellshotellet. For en tøff satsing, dette står det respekt av!


Til lunsj i dag kunne Ustaoset Resort tilby kjøttkaker, spareribs eller hamburger. Vi var i kjøttkakehumør etter turen vår. Og de var fantastiske. Skikkelig hjemmelagede, og med en rødvinssaus som gjorte dette til en opplevelse utenom det vanlige. 98.kr var det ingen verdens ting å si på!


Håper inderlig Ustaoset Resort overlever det tøffe første året. Her kan det selvfølgelig ikke gå i pluss i november, men forhåpentligvis kommer nok av hyttebeboerne innom i august, julen og påsken. Det har disse gutta fortjent.

les flere anmeldelser her!

Ingen kommentarer: