mandag 24. september 2007

Senkveld: Gullrekka for oss under 40

Bra: Humor og velplukkede gjester, ikke for langt
Av: Joachim
Kampen om seernes gunst er på sitt mest intense fredag kveld. NRK kjører din sikre vinneren Nytt på Nytt etterfulgt av Skavlands arvtager Grossvold, mens TV2 satser mer ungdommelig med Idol, Senkveld og Golden Goal. Det er helt klart at NRK og TV2 sikter på forskjellige seergrupper denne kvelden. Trauste og solide Grossvold mot skøyerne Numme og Rønneberg, her er noe for enhver.


Senkveld har ikke forandret mye siden i fjor, og det trenger de heller ikke. Her fleiper Harald av gårde med glimt i øyet, mens Thomas prøver holde en litt mer seriøs tone (men ikke mye). Duellen er her i år også, dog med ny vri, og imponerende gjester som Kongen, Kjus, Aamodt o.s.v. 2 til 3 gjester i studio som gjerne er aktuelle i form av premiere eller utgivelse eller noe i den duren. Sjelden bringes alvorlige tema opp, her er det gladsaker og lett prat med mye humor som er oppskriften.


Så skulle man befinne seg hjemme på fredagskvelden er dette en både morsom og avsslappet form for underholdning. Ingenting å gruble over, bare å la seg sjarmere av Haralds ablegøyer og Thomas glimt i øyet. De over 40 vil sannsynligvis zappe over til Grossvold, men det er igrunnen helt greit...

les flere anmeldelser her!

Ingen kommentarer: