mandag 24. september 2007

IPLink AS: Billig og bra, men noen manglende funksjoner

Bra: Priser, lydkvalitet
Dårlig: Manglende funksjoner
Av: Joachim
I disse mobile tider kan man jo spørre seg: trenger man egentlig noen form for fasttelefon? Det blir jo billigere og bedre og bruke mobilen hele tiden, og nordmenn har jo over 1 mobilabonemment i snitt faktisk, tro det eller ei.

Vel, bredbåndstelefoni er et godt alternativ til gammel og dyr fasttelefon, og for den sags skyld dyre minuttpriser på mobilen.

Selv valgte jeg og dama IPLink, som gjør det mulig å ringe "gratis" i 300 minutter til fastnett (inkl. mange utenlandske land: Vest-Europa, USA o.s.v.) og 60 gratis minutter til mobiltelefoner i måneden. For oss blir dette et prisgunstig alternativ. Ringer sjeldent i mer enn 300 minutter/mnd på fritiden. Det vi da ender opp med å betale er 250 kr i måneden for selve abonnementet (0 kr. i etablering, 200 kr. for modemet).


Det er mange bredbåndstelefoni tilbydere om dagen, og ikke sikkert IP Link er billigst for ditt bruk. Sjekk ut priskalkulatoren på telepriser.no.


IP Link har proff og grei kundeservice og det har aldri vært no tull med linjen. Likevel mangler de et par ting man forventer pr. 2007, som f.eks telefonsvarer når man ikke er hjemme.

les flere anmeldelser her!

Ingen kommentarer: