mandag 24. september 2007

SATS Ila: SATS Ila

Bra: God plass, mange vekter og apparater, trivelige resepsjonister
Dårlig: Noe slitt her og der. SATS-Radio suger - HUSK iPOD!
Av: Johs
SATS Ila er et middels stort treningssenter over tre plan med en sykkelsal og en aerobicsal. I motsetning til andre sentre i nærheten som feks. Majorstua, Nationaltheatret og Storo har Ila plass nok til sine medlemmer, og nok apparater og frivekter til at det sjelden er kø. Miljøet er trivelig, med kun få innslag av skremmende biffer som får meg til å føle meg som en prepubertal pingle. Flere sett frivekter både i 1. og 2. etasje og nok plass til å løfte dem, gjør at det er mindre skummelt å driste seg vekk fra apparatene her enn på andre sentre. Som på andre sentra er det alltid mest pågang på tredemøllene, men det er nok av andre kondisjonsapparater slik at du alltid kan få deg ei real svetteøkt.

 

Timetilbudet er ikke utprøvd i stor grad. Sykkelsalen er ok, men en risikerer dobbeltsidig (minst) lungebetennelse om man sitter forrest med a/c midt i fleisen. Lydanlegget trenger en oppdatering; mye støy uten at du egentlig hører så mye av musikken og langt mindre instruktørens vrål. Aerobicsalen ok og det du er garantert at noen i studio (ikke engang smug-) kikker på rumpa di gjennom de strategisk plasserte vinduene. Juhu.

 

Det beste med senteret er det trivelige og avslappede treningsmiljøet som veier opp for den noe shabby looken og elendige, ELENDIGE SATS-Radio. Husk for Guds (les: din egen) skyld iPoden og vær snill mot de søte resepsjonistene.

les flere anmeldelser her!

Ingen kommentarer: