torsdag 13. mars 2008

Trond-Viggo Torgersen Med Band: En storsjarmør



Bra: Sjarm på scenen, stemning i salen
Dårlig: Ingen stor sanger
Av: Heidi

33 1/3 års jubiluem for Trond Viggo som artist. Det må feires! Et smekkfullt Oslo Konserthus viste at publikum på langtnær har glemt Trond Viggos gamle barneslagere. Publikum i alle aldre hadde funnet veien hit. Foreldre med barn, besteforeldre, og de som er i den alderen at de husker Torgersen fra barne-TV på NRK. Stort mangfold med andre ord!


Trond Viggo er på en måte midt i mellom en lun stand-up komiker og visesanger og dette showet var en blanding av nettopp se to genrene; litt sang og litt prat. For mange var sangene et hyggelig gjensyn med barneplater og barne-TV og med slagere som Hjalmar og Tenke Sjæl. Når sant skal sies er ikke Trond-Viggo den store sangfuglen. Ei heller er han spesielt god på scenen der han står litt keitete og stiv foran mikrofonen. Sangene er derimot kjente for de fleste og torgersen er en dyktig lyriker. Her er det tekster som er morsomme og har alvorlige undertoner/dypere mening.

Som stand-up komiker er Trond Viggo rolig og lun og snakker om temaer han kan best: samliv, barn og familie. Ikke spesielt tidsaktuelt, men alltid like relevant. Selv kaller han seg ikke noen humorist, men jeg synes han glitrer. Det improviserte samspillet med en 12-åring fra publikum og hennes far (familieterapi live) var veldig morsomt.


Applausen ville ingen ende ta og etter mange ekstranummere måtte vi alle love å gå hjem og legge oss. Med store smil om munnen og Hjalmar på hjernen! Takk for en flott kveld.

Les flere anmeldelser av Trond-Viggo Torgersen Med Band her!

Ingen kommentarer: