søndag 2. mars 2008

Nå eller aldri (2007): Med et sånt team må det bli bra.... Eller?



Bra: Jack Nicholson har sine øyeblikk
Dårlig: Morgan Freeman blir en litt statisk statist. Jack er out-of-touch med sin egen morsomhet store deler av filmen
Av: bruno

Hmm.. Hvor skal man begynne? Forventninger som ikke ble møtt? Jack Nicholson i sin dårligste rolle på lenge. Morgan Freeman som statisk og lite inspirert. En historie og et script som mangler mye.


Her ble jeg litt skuffet, gitt. For jeg har hatt så mange gode filmopplevelser takket være Jack og Morgan opp igjennom årene. The Bucket List var ikke en slik. Her har man en komedie om to eldre herremenn som begge har kort tid igjen å leve. Tittelen ”Bucket List” kommer fra ”Things to do before you kick the bucket (dør)”. Og det er konseptet i denne filmen. En av kvalitetene som gjør Jack Nicholson til en fantastisk skuespiller, er leveransen av sarkastiske kommentarer til uventede tider. Med andre ord intelligent og god humor. Jack har noen av disse, men det går gjerne 15 minutter mellom hver gang, og da kunne de heller laget et 5-minutter sammendrag med disse kommentarene, og spart oss for 85 minutter med bortkastet tid.


Den ellers fantastiske Morgan Freeman leverer en statisk og lite troverdig rolle i filmen. Denne kan du greit styre unna.


Bruno sier: Nicht, Nicht!

Les flere anmeldelser av Nå eller aldri (2007) her!

Ingen kommentarer: