tirsdag 18. desember 2007

Paparazzi Restaurant (Malta): Bra Italiensk restaurant, uten at det koster for mye



Bra: God mat, fin beliggenhet
Dårlig: Serveringsdamen vår var utrolig uhøflig
Av: GuGu

Malta har et utall spennende og rimelige restauranter å by på, og Paparazzi Restaurant i Paceville er intet unntak. Med fin utsikt over havna i Paceville/St. Julians, har denne restauranten en av de fineste beliggenhetene i området. Og det er selvfølgelig en stor platting ute hvor man kan sitte i frisk luft og ta denne flotte utsikten innover seg.


Restauranten har et Italiensk tema (de fleste, gode restaurantene på Malta er Italienske), og Ruccola pizzaen jeg bestilte var utrolig god. Min date for kvelden bestilte en pizza margherita, servert som en calzone (lukket). En luftig og artig vri. Sistemann ved bordet nøyde seg med en enorm kylling caesar salad: et bedd av frisk, grønn salat, med sprø krutonger, store kyllingbiter, caesar dressing, og revet parmesan. Alle tre måltidene førte til stor begeistring blant smaksløkene, og akkompagnert av litt vin og øl ble dette et av våre beste måltider på Malta. Derfor var det veldig skuffende at vår servitør var nebbete og frekk da vi skulle orientere oss om dessertmulighetene. Pga. dårlig behandling, bestemte vi oss derfor for å ta desserten et annet sted. Uansett, 18 Maltesiske Lire (ca. 360kr) for tre hovedretter med tilhørende vin og øl er IKKE noe man kan klage over.


Ved neste Malta besøk kommer jeg nok til å ta en middag på Paparazzi. Men da skal jeg passe på at jeg får en annen servitør. (Hvis noen spiser her, unngå den kvinnelige servitøren som ser ut som en 18-år gamel, kraftig gutt).

Les flere anmeldelser av Paparazzi Restaurant (Malta) her!

Ingen kommentarer: