fredag 14. desember 2007

Cosmo Thai og Sushi: Et hyggelig restaurantbesøk. Kreative menykomposisjoner



Bra: God mat, greie priser, spennende retter, fint inventar, hyggelig betjening
Dårlig: Servitrisen skjønte ikke helt at vi hadde dårlig tid, så vi måtte avsluttet måltidet litt raskt
Av: UtelivsLøven

Forleden skulle jeg ta en kjappis med en kompis. Vi var ved Aker Brygge, og tenkte at Cosmo Thai og Sushi måtte prøves. Den ligger akkurat utenfor hovedklyngen av restauranter, og ser nesten litt malplassert ut. De er nærmeste nabo til den gamle og rare Fridthjof Arngren butikken (nedlagt for lenge siden). Men, med en forlokkende fakkel utenfor, et opplys skilt, og store vinduer med glade mennesker på innsiden, bestemte vi oss fort for at "vi ville bli del av de smilende, og vellykkede menneskene". Heldigvis hadde de et koselig vindusbord tilgjengelig, i det som må kalles 1,5 etasje. Vi ble tatt hyggelig imot, og ledet til vårt bord. Her var bestikk, tallerkner, og glass kreativt satt opp i lekre tårn. Dette lovet godt!


Servitøren vår var en eller annen asiatisk variant, og meget søt og hyggelig. Hun fikk raskt tatt i mot våre bestillinger, og videresendte disse til kjøkkenet. Vi fortalte at vi bare hadde 45 minutter å spise og drikke på, og lurte på om det ville være noe problem med de menyvalgene vi hadde tatt. Det ville ikke by på noen problemer, sa hun. Vel, det tok kokken 30 minutter å få ferdig min Kyllingfilet i grønnkarri og kokosmelk til 178kr. Maten var ypperlig, men jeg skulle gjerne hatt mer enn 15 minutter til å spise og betale.


Inventaret her er friskt og fint, rettene er kreativt sammensatt, og hva priser og betjening angår er det ingen annen ting å si enn bra! Anbefales!

Les flere anmeldelser av Cosmo Thai og Sushi her!

Ingen kommentarer: