fredag 11. april 2008

Kristines Franske Fristelser: godt rykte, men ryktet er ikke alt



Bra: kvaliteten på det de lager
Dårlig: service og pålitelighet
Av: manglerud

Kristines har et utmerket rykte og er kjent for å levere kaker og annet med høy kvalitet. De er derimot ikke alltid like presise når det kommer til pålitelighet, og servicen er ei upåklagelig. En nær bekjent av meg har opplevd følgende to episoder, av to mulige bestillinger:


1) bryllupskaken ble nær nektet levert av sjåfør da denne ikke fant veien til en større gård som ofte blir brukt til arrangementer, ca 35 minutter fra Oslo. Med dagens gps-systemer, og gammel god serviceinnstilling lar dette seg enkelt ordne, men det var så vidt kaken ble reddet. Sjåføren var i tillegg direkte ufin med en allerede stresset brud.


2) knappe to måneder i forkant ble en bestilling levert inn på en kaketype som ikke mange andre enn Kristines leverer. Ved avhenting så var bestilingen glemt... Det var registrert men ikke produsert. Noen forklaring fantes ikke, bortsett fra at så tidlige bestillinger KAN forsvinne i systemet...


Dette er ikke holdbart for en konditor som har et så godt rennome å ta vare på. Jeg anbefaler derfor de som velger å bruke Kristines å avtale nøye detaljene omkring leveringer og bestillinger, og helst dobbeltsjekke i forkant om alt er i rute. Og servicen -den er det neppe håp for, det var på bunnivå i begge disse episodene. Dessverre.

Les flere anmeldelser av Kristines Franske Fristelser her!

Ingen kommentarer: