torsdag 10. april 2008

Anticimex: Vår kamp mot anticimex



Bra: Ingen
Dårlig: Frekke, fabrikkerer bevis, siler ut telefonsamtaler, Uproffe!!
Av: Winchester

Som andre før meg har skrevet om anticimex, beskriver dette på en prikk våre problemer med anticimex.

Vi har hatt en uavhengig takstmann til å se på skadene, men anticimex velger å se bort i fra denne rapporten, og forholder seg til sin egen takstmann som er kjøpt og betalt av anticimex!

Samtidig møter vi en kundebehandler, Tone Eid, som ikke på noen måte tar sine kunder på alvor. Hun fabrikerer påstander og siler bort telefonsamtaler i fra oss igjennom kontordamen som må ha navn og saksnummer for å sette oss over. Da er plutselig ikke Tone Eid tilgjengelig for samtaler!


Ta en titt på vår hjemmeside om anticimex så forstår dere våre problemer bedre : www.thorvaldsen.i2.no


Men anticimex skal vite det, at dette er en sak som på ingen måte komme utenom domstolene hvis de snart ikke skifter mening, og da forlanger vi ikke lenger bare den summen er satt av vår takstmann, da forlanger vi skadene utbedret i sin helhet!


Og i mellomtiden skal jeg gjøre det til min hovedoppgave å gjøre så mange som mulig kjent med hvordan vi har blitt behandlet! Internettsiden er oppe og blir oppdattert i disse dager, samtidig er en video på vei til å bli redigert ferdig som vil bli lagt ut på alle de store videosidene på nettet sånn som youtube, google-video og andre. Dette er sider som kan generere flere hundre tusen treff, så at dette skal opp og frem i dagen er det ikke noe tvil om.


Ha det i tankene at vi ble tvunget at Notar til å skrive under på denne forsikringen, hvis ikke fikk vi ikke ta over huset! Det er iskald svindel det!

Les flere anmeldelser av Anticimex her!

Ingen kommentarer: