onsdag 29. oktober 2008

Visevertshuset: Unikt konsept!



Bra: Mat av beste klasse med underholdnig attpåtil..
Av: Litabok

Litt bortgjemt ligger dette stedet, men det er absolutt verdt å lete seg frem til!

En kulinarisk reise i gastronomien med en kokk i storslag som attpåtil serverte dansemusikk utpå kvelden, lignende plass finnes ikke!

Vi hadde bestillt bord på forhånd og visste derfor hva vi skulle få servert, men da kamskjellene fant veien til munnen, forstod jeg hvorfor jeg hadde fått anbefalt denne forretten, den smeltet formelig i munnen og kokkens anbefaling av en chablis til følgesvenn, var perfekt.

Hjort indrefilet, med portobello-sopp, franske poteter og en saus som helt sikket hadde fått en touch av konjakk til hovedrett. En mer smakfull og nydelig tilberedt hjortefilet har ikke jeg smakt, Brunello vinen var ypperlig til!

Sant å si, det var på nippet at ikke tallerkenen ble slikket ren...

Desserten sto ikke tilbake for resten, en delikat hvit sjokolademousse med bærcoullis og en dessertvin. Fantastisk mat, en underholdende kokk, litt beskjedent personell, men kvelden ble fullkommen med dansemusikken som kokken selv serverte fra scenen sammen med spilleglade musikere!

Et unikum av en plass, ring nå hvis du har lyst på noe annerledes, for denne plassen vil garantert være fullbooket i julebordssesongen!

Les flere anmeldelser av Visevertshuset her!

Ingen kommentarer: