tirsdag 21. oktober 2008

Central Eiendomsutvikling Ltd: Hold dere unna



Bra: Stort sett ingen
Dårlig: Alt annet - trenering, dårlig utført arbeide, null kontroll på prosjektet etc
Av: Espen Kløfta

Vi aksepterte et anbud fra disse på overkant av 200.000,- for rehabilitering / ombygging av vårt bad. Oppstart var 5.mai. I dag er det 21.oktober, og bare skjelettet står igjen på badet. Absolutt alt (unntatt opp-pigging av golv, håper vi) må gjøres på nytt. Hold dere langt unna dette selskapet - de slutter å svare på eposter, telefoner og er ikke lengre å treffe på sin offisielle kontoradresse. Saken er underveis i Forbrukerrådet / Forbrukertvistutvalget, og en politi-anmeldelse vil bli innlevert pga de har møbler som vi har betalt som de ikke utleverer.

Les flere anmeldelser av Central Eiendomsutvikling Ltd her!

3 kommentarer:

Unknown sa...

"Styrelederen" er anmeldt til politiet for bedrageri av meg, saken går til FTU, selskapet er tvangsoppløst pr 18.10.2008. Håper eiendommen de kjøpte i Enebakkveien 230 til 12.5 millioner i fjor høst ikke er belånt til over pipa slik at det vil være mulig å hente penger fra boet. Jeg har blitt lurt for 170.000, to andre for hhv 627.000 og et hittil ukjent beløp (i mange-hundre-tusener-klassen). Et par leverandører har flere hundre tusen utestående hos de, de er svartelistet hos andre leverandører. Bare bedrageri alt sammen.

Hilsen Espen Kløfta

Unknown sa...

Nå har Finansavisen skrevet om disse folkene også. Jeg oppfordrer alle som har hatt trøbbel med dette selskapet om å ta kontakt med enten Kjetil Sæter på Finansavisen eller med meg (eklofta@broadpark.no).

Unknown sa...

Selskapet er pr 27.11.2008 tvangsoppløst. Styreleder sa i politiavhør for noen uker siden at dette med begjæring om tvangsoppløsning ikke stemte. Lønner seg ikke å lyve for politiet tror jeg.