mandag 13. oktober 2008

Psykolog Kjell G Johansen: Krev å få med et vitne til samspillsobservasjon.



Bra: Hyggelig!
Dårlig: Uærlig med dårlig oppfattelsesevne!
Av: Toffen

Dersom du bruker denne psykjologen til samspillsobservasjon med barn, bør du ta med et vitne.


Mens han lukker øynene når han er hos mor, tar han frem lupen hos far. Han observerer dårlig og misforståelsene er derfor mange. Han har overhode ikke kompetanse til å trekke så slutninger fra sine mangelfulle observasjoner, men gjør det likevel og smører gjerne tykt på. Jeg måtte skrive en forklaring over misforståelsene hans som var lenger enn rapporten hans.


Rapporten hans forsterkes vha hersketeknikker som utelatelse, generalisering, forutinntatte holdninger. Det trenger ikke være en dommer tilstede i rettssalen, for der ruler psykolog Johansen. Han tar utgangspunkt i at omsorgsevne er ensbetydende med mor og deretter forsøker han å finne ut hvor mye "mor" det er i far.


Resultatet er at han har kun gjort uopprettelig skade i min familie. Det blir en gledens dag for norsk barnefordeling den dagen han går av med pensjon. Først dag blir barns satt i fokus.

Les flere anmeldelser av Psykolog Kjell G Johansen her!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det blir nok ikke lenge denne anmeldelsen får stå her, psykologer og advokater er uvanlig krenkbar, og takler ikke kritikk.

Unknown sa...

Etter at psykolog Kjell G. Johansen konkluderte i retten at mor ikke saboterte samvær, flyttet mor til en annen kant av landet og nektet å utlevere barna til samvær. Ytterligere rettsaker var nyttesløse pga. Johansen sin rapport.

I dag, 10 år etter, er eldste datter voksen, men ute av fars liv, og jeg ville ikke kjent henne igjen om jeg hadde truffet henne på gaten.

Jeg hører at psykolog Johansen ikke lenger praktiserer i retten. Det er godt å høre at han ikke lenger får ødelegge livene til barn og fedre.