søndag 11. januar 2009

Grønn Pepper: Oppskrytt



Bra: Vanskelig å finne noe bra...
Dårlig: Maten
Av: Beernut

Grønn Pepper er så vidt jeg vet den enste meksikanske restauranten i Trondheim (hvis noen vet av andre så tar jeg i mot tips med takk!) Lokalene er fine, servicen er grei - men det er egentlig alt.


Vi bestilte Enchiladas og Nachos (som hovedrett) og begge rettene var store skuffelser. Nacho hovedretten bestod av en håndfull tortilla chips med litt ost og kjøttdeig...dette var tragisk! Enchiladaene var ikke stort bedre. Når du bruker asiatisk saus (Rooster sauce) til å spice opp meksikansk mat så har du bomma ganske kratig.

 

Etter middagen bestilte vi Pecan pai til dessert - og det var dette som var spikeren i kista. Hvis dere har spist en ordentlig pecan pai noen gang - så IKKE prøv denne. Det var en slags terte som du kan kjøpe på Walmart for $1 som var varmet i mikroen. Den var seig og varm nok til å smelte asjetten - og den smakte papp (no joke!)


Jeg tror den enste grunnen til at Grønn Pepper har en såpass høy popularitet er at folk flest vet ganske lite om hva skikkelig meksikansk mat innebærer. Dette er i beste fall et slags forsøk på meksikansk mat...men det funker liksom ikke helt. Hjemmelaget taco er et minst like bra og MYE billigere alternativ hvis du vil ha noe som likner meksikansk mat.

Les flere anmeldelser av Grønn Pepper her!

Ingen kommentarer: