søndag 11. januar 2009

Graffi Grill & Bar: Spennende mat i Trondheim!



Bra: Maten og atmosfæren var klare høydare - spesielt Spareribs hovedretten
Dårlig: Egentlig ingenting spesielt negativt
Av: Beernut

Dette var vårt første besøk på Graffi - og det vil ikke bli det siste bare så det er sagt. 


Vi var ute etter å prøve noe nytt (Egon og Peppes blir man lei av etterhvert...) og fikk det siste ledige bordet. Dette var i 20-tiden på en lørdagskveld, så bordbestilling er kanskje smart neste gang. I alle all - vi ble møtt av hyggelig betjening og fikk brukbar oppfølging mens vi var der. Det var stinn brakke så det er klart det tok litt tid før vi ble betjent - men slikt må man tåle på en lørdagskveld. 


Vi bestile kyllingvinger til forrett og dette var uten tvil de beste kyllingvingene vi har spist i Trondheim - kudos! Til hovedrett spiste jeg en Hot Burger som var skikkelig god og fruen spiste Spareribs. Det som virkelig var kveldens vinner var ribbene. Disse smakte som om de kom fra en skikkelig mom-n-pop BBQ joint i sørstatene. Veldig smakfult, glitrende god BBQ saus - anbefales på det sterkeste (oppskriften kommer fra New Orleans btw.) 


Vi hoppet over dessert, men 4 pils, forrett og hovedretter kom seg på rundt 800 inkl. tips. Ingen rasende billig plass å spise - men vel verdt pengene.

Ett lite tips: Jeg har bodd i sørstatene i 8 år og der lærer du deg fort at å spise BBQ (spareribs for eksempel) er noe som skal gjøres uten bruk av bestikk. Må si det var ganske artig å se fruer i pels spise spareribs med kniv og gaffel :) Folkens - spis ribbene med fingrene! Spiller ingen rolle om du er på en fin restaurant - dette er fingermat av beste slag! Hvis du drar fra et sted med BBQ saus i håret så har det vært et bra måltid :-)

Les flere anmeldelser av Graffi Grill & Bar her!

Ingen kommentarer: