lørdag 17. oktober 2009

Klinikk Haugesund: Kritikk av klinikk haugesund



Av: ChristinaY

Bare for at det er sagt så er jeg en dame som aldri hadde trodd at jeg skulle blogge om temaet hårtransplantasjon og Klinikk Haugesund. Likevel gjør jeg det nå, av den grunn at samboeren min fikk en hårtransplantasjon hos dem, eller hva man nå skal kalle det. Han var flott som han var, og jeg ville ikke at han skulle tukle med noe som helst, men han lot seg nå operere. Resultatet ble det verste. Fyren har det nå forferdelig vondt med tanke på at han opplever utseendet sitt som fullstendig ødelagt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det har gått lang tid siden operasjonen, men har kommer ikke over det og blir minnet om det tragiske hver gang han ser seg i speilet.


I min søken etter en løsning har jeg begynt å søke på nettet etter utveier. Har der kommet over store mengder kritikk av Ragnhild stuve, klinikk haugesund og behandlingene de utfører. Med god kjennskap til hvor gale det kan gå etter en hårtransplantasjon hos klinikk haugesund, ikke bare for den direkte berørte, men også for vedkommenes nærmeste berørte, har jeg laget et slags resymé over tingene jeg har funnet. Håpet er at dette kan bidra til at andre ikke får (sam)livet ødelagt.


Om legen ragnhild stuve:

. Drevet med hårtransplantasjon i lang tid hevdes det. Likevel har ragnhild tatt seg tid til å bli øre- nese- og halsspesialist. Dette har skjedd etter at hun begynte med hårtransplantasjonene. Det er videre øre- nese- halskompetansen som fremheves i ragnhild stuves tittel. Det er ingenting som vitner om kunnskaper om plastisk kirurgi. Stuve har ved i hvert fall én anledning søkt om å få drive med øre- nese- halsoperasjoner. http://www.h-avis.no/article/20030807/NYHET/323327155
-Stuve drar jevnlig ut og lærer seg andre ting, siste gikk ut på vektkontroll!

-Videre driver Stuve en allmennlegepraksis og legger ned mye tid og krefter der, ser det ut til! http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.249020
-Stuve driver en klinikk hvor "alt" tilbys. Til å ta seg av enkelte operasjoner er det leid inn en østeuropeer. Videre fjerner klinikken med hårfjerning med laser, tatoveringer, vektkurs har de, m.m.

Samlet må det vel derfor kunne sies at oppmerksomheten til Ragnhild Stuve blir spredt over et vidt område noe som lett får en til å tro at kompetansen innenfor det enkelte område er deretter. Det inntrykket forsterkes når man ser på andre som driver med hårtransplantasjon KUN driver med nettopp det.


Mer generelt om hårtransplantasjonpraksisen til klinikken

-En frisør undersøker og vurderer om man skal operes. Andre klinikker lar behandlende lege gjøre dette.

-Horder med misfornøyde folk har på nettet gitt uttrykk for sin misnøyde med Klinikk haugesund. Hva må vel ikke dette si om klinikk haugesund manglende evne til å takle feilbehandlinger og problemer? En blogger skriver at han fikk advokat etter seg etter å ha ytret sin misnøye med klinikken.

-Rettssak. http://www.h-avis.no/article/20090328/NYHETER/339236954
-Klage til fylkeslegen fra pasient har forekommet

-Posting av selvfabrikerte "gla' omtaler" fra Klinikken står på nettet http://debatt.sol.no/node/5764041
-Ragnhild Stuve som driver klinikken er søster til Tordenskjold-tiltalte Tore Johan Stuve. Sistnevnte hadde et innlegg i favør av klinikken. http://guruguiden.blogspot.com/2008/12/klinikk-haugesund-fantastisk.html
-Folk går til psykolog etter tragiske resultater fra hårtransplantasjonen hos klinikken.

-Noen, tilsynelatende fra klinikken, driver og legger inn innlegg om hårtransplantasjon på debattforum for kvinner, det hører jo ikke hjemme noen steder!

-Folk har hatt utgifter på over 100 000 kroner i forsøk på å rette opp det slette arbeidet fra klinikk haugesund.

-Klinikk Haugesund utfører visstnok hårtransplantasjonen på en slik måte at folk gjerne må få utført to operasjoner før man kan "si noe om resultatet". Hvem tjener på dette mon tro?

-Måten klinikken opererer inn transplantene medfører at det forblir åpninger rundt hårstråene som resulterer i at smuss og bakterier kommer nedi og kan skape infeksjoner som gjør at det transplanterte håret dør.

- Etter konfrontasjon med Dagbladet innrømmet klinikken at de opererte gutter under 20 år. Helt horriblet spør du meg, har man begynt å miste håret som 18-19 åring eller yngre vil vel hårtapet garantert fortsette.

Les flere anmeldelser av Klinikk Haugesund her!

Ingen kommentarer: