tirsdag 30. september 2008

Skjærhalden Rorbuer: Opptreden i manesjen



Bra: Ingen
Dårlig: Mange
Av: kalle kanin

Vårt tredje besøk på Skjærhalden rorbuer har så langt vært det desidert dårligste. Vi må først få si at dette er et fantastisk anlegg og vi har stort sett hatt det svært flott på Hvaler. Besøket i 2007 ga oss en fantastisk uke med strående solskinn hele uken og blikkstille hav. Vi slapp å tenke på vertskapet, men overraskelsen var stor da stedet "plutselig" ble stengt før vår avreise. 


Vel, i etterkant har vi jo forstått hvorfor, med tvister og rettsaker over en lav sko. 


I år var det nytt vertskap som presterte det kunststykke å kreve leie for båtplass, selv om vi kom landeveien. Det var bare sånn det var det. Greit nok, men når èn av storguttene som hadde lagt seg ytterst på hytte nr 16 (?) kom sigende med et flak av en seilbåt som okkuperte hele "smbåthavnen" og fruen høytidelig ropte ut at "mannen min eier hele stedet" - UFF og UFF, derfra ble det bare teit. 2 ganger opplevde vi at noen la seg på "vår" båtplass som vi da faktisk hadde betalt for. 


Servicen var elendig, surt og grinete med et stressende nytt vertskap. Atmosfæren var sur på hele anlegget, og jeg tror at de som nå er i kjøpsprosessen virkelig må legge seg i selen for å løfte opp stedet. Bedre utgangspunkt har de neppe med et slikt flott anlegg og beliggenhet. Det er imidlertid en lang vei å gå for de nye kjøperne og driverne og vi ønsker dere lykke til. Vi kommer imidlertid IKKE tilbake. 


At hyttene var middelmådig utstyrt og grillen var møkkete, betyr lite eller ingenting. Det må arbeides målrettet for å bedre servicen og atmosfæren på anlegget. Det virket som om anleggets skjulte lik kom til overflaten og prøvde å presse seg opp gjennom fyllmassene. 


Neste gang blir det hytte for oss - da lager vi vår egen gode stemning.

Les flere anmeldelser av Skjærhalden Rorbuer her!

Ingen kommentarer: