onsdag 23. juli 2008

Killingen Sjøsenter: Mye svindel og snusk på Sjøsenteret Killingen !



Bra: ingen
Dårlig: Mye svindel og snusk på Sjøsenteret.
Av: Johanne

Vi , og mange med oss , har hatt liggende båt til reperasjon . Da vi fikk den tilbake var det ført opp fakturaer for ting som overhodet ikke hadde vært gjort. Og dette var ikke noe enestående tilfelle ; slik har eiern av Sjøsenteret holdt på i mer eller mindre 20 år. Han truer med inkasso og oppsigelse av båtplassen dersom ikke båteier betaler. Så styr unna dette senteret , for all del !

Les flere anmeldelser av Killingen Sjøsenter her!

1 kommentar:

Unknown sa...

Vi har opplevd å bli fakturert for arbeid flere ganger. I tillegg så gjør han arbeid på båten som ikke er bestilt og sender faktura for dette.

Han svarer aldri på mail, og har enda ikke svart på en klage vi la inn i forbindelse med klargjøring av motoren for sommeren. Han sendte oss en regning på nesten 8 tusen kroner for service på drev, noe vi aldri hadde bedt om. På telefon fortalte han at dette var vanlig praksis at han gjorde og at han aldri hadde mottatt noen klager i sine 30 år. Ser av diverse anmeldelse på nettet at dette langt fra er sannheten. Tror ikke jeg har funnet noe menneske som så mange er enige om er en svindler.