mandag 5. mai 2008

Vinderen Dame og Herrefrisør: Fortreffelig herre-klipp til 280kr



Bra: Hyggelig betjening, bra parkering, midt på Vindren
Dårlig: 40 minutter venting pga. kun en frisør på jobben
Av: UtelivsLøven

Midt i det gamle, gule, lange Vinderen-bygget som opp gjennom tidene har huset slakteren, Flipper (godteri og tobakk), fargehandel, en liten restaurant og sikkert mange andre små og intime butikker, ligger Vinderen Dame og Herrefrisør. Da Utelivsløven skulle trimme manken i forbindelse med et jobbintervju, ble han anbefalt dette stedet. Både pris, beliggenhet, og produkt var argumenter som ble brukt på hvorfor Vindreren Dame og Herrefrisør var å foretrekke.

Bortsett fra noen av Se og Hør-bladene og plaktene med modellfrisyrer, er det lite som har endret seg i denne frisørsalongen på 40 år. Men, på et vis er det betryggende. Du får akkurat det du er vant med... Ikke noe kaffe-chi-latte-mocchachito kliss, eller produkter og vasker du ikke har peiling på hva gjør. Du får det du betaler for, og ikke noe mer.


For å ta en rask gjennomgang av hele prosessen:

  • Jeg ringer ned for å bestille time -- det er kun drop-inn. OK, litt dumt.
  • Er det noe tid hun anbefaler at jeg kommer -- hvor det er lite venting. Nei, det vet hun ikke. Jeg må bare komme. Men nå må hun legge på. Hun er alene, og må tilbake til kunden hun holder på med. Hmm.. Enda litt dummere. Utelivsløven jobber mest på natten, så på dagen kan han komme når det passer frisøren. Her kaster jeg kanskje bort endel tid mens jeg ser andre miste håret, tenker han. Ikke verdens beste tidsfordriv. Og de er åpne til 1630, sier hun når han spør.
  • Utelivsløven ankommer frisøren med sin frodige manke ca. 1400. To 13-åringer er foran i køen, mens en eldre dame med gutteklipp blir enda mer guttete. Så lenge jeg ikke blir seende ut som henne, tenker løven.
  • 1445 blir løven kallet til stolen. Da har frisøren nettopp hevet i seg en stor porsjon asiatisk mat på bakrommet. Lunsj? Hun burde spise tidligere på dagen, for å unngå at blodsukkeret faller, tenker løven inni seg.
  • Hele 25 minutter bruker frisøren på å væte, klippe, tynne, barbere, og frisere manken til en mer business-look. Det var mer tid enn han hadde trodd, og han ble positivt overrasket. Løven hadde bedt om et mer "profesjonelt" utseende, med kort på siden og litt fylde på topplokket. Han hadde nemlig et spennende intervju dagen etter. Og, på 25 minutter hadde frisøren gjort en litt langåret og rufsete løve til en elegant og kampklar arbeidssøker. På gulvet lå store hauger med pent, gyllent hår og skinte i solen.


Med unntak av lang venting, dårlig telefonservice, og manglende timebestillingsmulighet, så kommer denne frisøren varmt anbefalt til Utelivsløver og andre dødelige.

Les flere anmeldelser av Vinderen Dame og Herrefrisør her!

Ingen kommentarer: