søndag 13. januar 2008

Biscotti: Berits Beste Biscotti



Bra: Nam nam nam
Av: Mari

En hit!

Mye bedre enn ferdigkjøpte, enkelt og raskt og holder lenge. så lenge man ikke spiser opp alle selv. som absolutt er en risiko... 


100 g mandler

250 g hvetemel

1 ts bakepulver

240 g sukker

2 egg

1 eggeplpmme


Rist mandlene i en varm panne, hakkes og avkjøles.

Bland de andre ingrediensene godt og elt inn mandlene.

Del deigen i to, form de som to brød og legg de på stekeplaten.

Stekes i 35 min på 180 grader til de føles faste.

Avkjøl litt og skjer brødene i skrå skiver, ca 1 cm tykke. 

Skivene stekes videre på brettet i 140 grader i 20-30 min til de er blitt tørre. 

Avkjøles og oppbevares i en tett kakeboks. 

Nyt!

Les flere anmeldelser av Biscotti her!

Ingen kommentarer: