søndag 7. desember 2008

Humorgalla: SkuffendeBra: Atle Antonsen
Dårlig: Thomas Gjertsens langdrygelige prat med beruset person i salen
Av: Moffy

Jeg hadde store forventninger da jeg besøkte Humorgalla i Grieghallen lørdag 6.des.


Showet startet med et klipp på storskjerm fra Thomas Gjertsen, som han liksågodt kunne tatt i neste runde av Torsdagsklubben - når han sitter der uke etter uke så kan en forvente at han klarer å komme opp med noe nytt til et slikt show.


Etter dette kom Morten Ram på scenen, og danset til en trancelåt. Det sier litt om showet når dette var et av høydepunktene.... Ellers ble det holdt en powerpoint-presentasjon, det ble vitset om nakenscenen til Gøril Maurseth og Linn Skåber spilte en beruset sminkedame som egentlig skulle vært bak scenen.


Kveldens suverene høydepunkt var helt klart Atle Antonsens show, og han viste til gangs at han var den eneste av komikerne som takler å stå på en stor scene helt alene.


Til slutt var det Thomas Gjertsen sin tur til å være morsom, men han brukte hele sin tilmålte tid til å snakke med en dritings person i salen som var på julebord med jobben.. Dette ble fryktelig kjedelig for alle oss andre som hadde kjøpt billetter til showet.


Alt i alt var dette en fryktelig skuffende opplevelse, med untak av Atle Antonsens soloshow som reddet stumpene denne kvelden.

Les flere anmeldelser av Humorgalla her!

Ingen kommentarer: